Opakující se osmičky

Osmička je číslem síly, vytrvalosti a symbolizuje principy dominance, kontroly a dosažení cílů. Číslo 8 je čslem karmy a nese v sobě univerzální vesmírný zíkon příčiny a následku (jak kdo zaseje, tak sklidí).

Číslo 8 přináší vzkaz, že materiální (finanční) hojnost už je na cestě a není potřeba se obávat. Protože je 8 číslem karmy, může také předznamenávat nějakou nečekanou odměnu za předchozí dobrou odvedenou práci.

Číslo 88 nabádá ke kontrole vašich financí – stavět a tvořit do budoucna se dá jen na pevných základech. Dále číslo opět hovoří o nadcházejících odměnách za dobře vykonanou práci.

Trojitá osmička říká, že váš životní smysl a vaše cesta jsou vesmírem plně podporováni. Vesmír je štědrý a přináší vám odměny za vaše úsilí – očekává vás dobrá finanční prosperita – nyní i do budoucna.

888 dále říká, že nějaká fáze vašeho života (emoční, pracovní, přátelská) se blíží ke konci a na vás je, abyste se patřičně připravili na její ukončení a na příchod něčeho nového.

8888 může poukazovat na „světlo na konci tunelu“, je proto potřeba nezahálet a dělat dál to, co vás baví a na základě toho také činit patřičná rozhodnutí.


Podobná témata:
Andělské číslo 8
Andělské číslo 88
Andělské číslo 888


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.

Zanechte komentář