Andělské číslo 8

8

Číslo 8 symbolizuje autoritu, osobní sílu, sebedůvěru, důvěru, vnitřní sílu, materiální svobodu, úspěch, dobrý úsudek, peníze, bohatství, hojnost, prosperitu, investice, znevýhodnění, dávání a přijímání, svědomitost a pečlivost, praktičnost, soběstačnost, vnitřní moudrost, pragmatismus, soucit, realitu, stabilitu, dovednosti, dosažení úspěchu, rozhodnost, ambice, výzvu, plánování, sebekázeň, učení skrze zkušenosti, karmu – univerzální vesmírný zákon příčiny a důsledku.

Osmička přináší povzbuzující zprávu o dosažení úspěchů a dalším postupu vpřed. Zůstaňte optimisticky naladěni a naslouchejte vaší intuici a vašemu vnitřnímu vedení a mějte i nadále kladná očekávání. Vybudujte pevné základy, na nichž lze stavět budoucnost pro vás i vaše nejmilejší. Jste podporováni, je ale na vás, abyste přiložili ruku k dílu vždy, když bude potřeba. Žijte tak, abyste naplno využili celý váš potenciál.

Osmička je také zprávou od andělů, že finanční hojnost už je na cestě – jako odměna za vaši snahu a práci. Buďte proto vděční a myslete pozitivně.

Využijte svou vnitřní sílu a důvěřujte sobě a svým schopnostem a využijte je pro dobro vaše i ostatních.


Podobná témata:
Opakující se osmičky


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.

Zanechte komentář