Není cenzura jako cenzura

Ve Slovinské Lublani před zhruba 6 měsíci rezignovala hlavní sestra University Medical Center. Důvodem bylo její zjištění ohledně COVID vakcín. Proto předstoupila před veřejnost a sdělila své poznatky.

Podle ní je důležité sériové číslo vakcíny.

Obsahuje-li číslo 1, jedná se o placebo.
Obsahuje-li číslo 2, jedná se o klasickou mRNA vakcínu.
Obsahuje-li číslo 3, jedná se o mRNA vakcínu „obohacenou“ o Oncomir (mRNA spojované s rakovinou). A zmiňuje, že u lidí očkovaných touto vakcínou, se do dvou let velmi pravděpodobně vyvine rakovina.

Odkaz na video zde: https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/

Není samozřejmě možné bez dalších důkazů a fakt říct, zda je tvrzení pravdivé, či nikoliv, nicméně cenzoři se můžou přetrhnout, aby se video nešířilo dál.

No a protože by se cenzoři nezabývali něčím, co pro ně nemá význam, určitě na videu bude něco pravdy.

Dokonce bych řekl, že je tu pravdy víc, než někteří z nás dokážou unést, protože Facebook při snaze sdílet video vyhrožuje omezením, postihem a dalšími věcmi.

Tím samozřejmě porušují svobodné právo se vyjádřit. A to by v demokracii nemělo být možné.

Napadá mě příměr ke Goebbelsovu Ministerstvu veřejného vzdělávání a propagandy. Nacisté měli jen jednu pravdu a kdo nesouhlasil, byl umlčen – a klidně i násilím.

V čem že se to liší ode dnešní doby?

P.S.: Mimochodem ono prohlášení sestry na videu nic moc nezpůsobilo. Cenzoři úspěšně zabránili rozšíření (dez)informace a jede se dál.

Zanechte komentář