Po světě neustále a náhle umírají sportovci – všichni po očkování proti COVID-19

Po celém světě umírají profesionální sportovci a všechny spojuje jedna věc – zemřeli těsně a náhle po očkování proti COVID-19. Všechna informační média hlavního proudu (tzv. „mainstream média“ – velké noviny, televize, rádia) o tom ale mlčí.

A pokud se už o tom někdo zmíní, označí to jako „záhadu“. Záhadou ale rozhodně není, že se u spousty sportovců okamžitě po COVID-19 očkování rozvinou srdeční problémy, které často vedou k náhlému úmrtí.

Před zahájením „Operace Warp speed“ (americký program na urychlení vývoje a distribuce vakcín proti COVID-19) se nestávalo, že by se běžně u normálního člověka rozvinula myokarditida (zánětlivé onemocnění srdečního svalu). Teď je bohužel zcela běžné i u malých dětí (https://www.naturalnews.com/2021-11-08-vaccine-induced-myocarditis-children-50percent-fatality-rate.html).

Stručně řečeno vakcína proti COVID-19 vyvolala u dětí 20% úmrtnost během 2 let a je tu domněnka, že během pěti let to bude až 50% úmrtnost.

Na vakcínu. Která má zachraňovat život…

Pokud vás zajímá neustále aktualizovaný seznam sportovců, kteří náhle zemřeli těsně po očkování proti COVID-19, najdete ho na této adrese:

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/surge-of-sports-people-worldwide-suffering-unexpected-ill-health

Stránky jsou v anglickém jazyce.

A to je jen malý výčet mladých a zdravých lidí, kteří po očkování zemřeli, nebo vážně onemocněli.

Je potřeba si uvědomit, že sportovci žijí zdravě a udržují se v nejlepší formě, o které se nám běžným smrtelníkům často může jen zdát. A přesto je vakcína dokáže zlikvidovat“ během okamžiku. Vakcína, která má pomáhat.

Nelze než dodat, že jediní, kdo mají 100% imunitu, jsou výrobci vakcín. Těm nehrozí nic, než obří zisky.

Pokud by vás zajímaly aktualizované informace ohledně úmrtí na vakcíny proti COVID-19, podívejte se na:

https://genocide.news/

Stránky jsou v anglickém jazyce.

A bohužel se očekává, že díky hlouposti rodičů bude umírat v nadcházejících měsících i čím dál tím víc malých děti ve věkovém rozmezí 5-11 let.

Já jen za sebe dodám, že zákon příčiny a následku (karma) tu byl, je a bude. A nikdo se mu nevyhne. Nikdo. Nikdy.

Každému se vrátí to, co způsobil.

Kdo „páchal“ skutečné dobro, může se těšit.

Kdo ale druhým způsobil smrt, bolest, utrpení a podobně, dostane jen to samé. Ale mnohonásobně zesílené. A nezáleží na tom, že někdo páchá zlo s pocitem dobra. Na to si vesmír nehraje.

Je potřeba neplést si spravedlnost s tím, jak to (ne)funguje tady na Zemi.


Zdroj: NaturalNews

Zanechte komentář