Znamení vesmíru, která byste neměli podceňovat

Synchronicity

Synchronicita je jednoduše sled událostí, které spolu souvisejí, avšak jsou jedna na druhé nezávislé.

Např. když myslíte na nějakou písničku a po chvíli ji hrají v rádiu. Obě události spolu souvisí, protože jde o jednu a tu samou písničku. Zároveň ale na sobě obě události nejsou nijak závislé, protože to, že jste mysleli na nějakou písničku nezpůsobilo to, že ji hrají v rádiu.

Nebo si o něčem můžete číst a najednou zpozorujete, jak se o stejném tématu baví lidé vedle vás.

Synchronicita je znamením, že vše jde podle plánu, že jste na správné cestě, že jste s vesmírem „za jedno“.

Zvířata

Každý z nás se někdy setkává se zvířaty. Někdy se ale stane, že se vám zjeví nějaké zvíře, které ve vás zanechá hluboký a neodvratný pocit, že jde o znamení, že jde „o něco víc“. Může nad vámi zničehonic vzlétnout orel, můžete u baráku potkat srnku, která neuteče… Nebo můžete dokola potkávat/vidět nějaké zvíře všude kolem vás. Každý takový okamžik může být určitým znamením. Význam daného znamení pak závisí na konkrétním zvířeti.

Nemoc

Nemoc se přihlásí ve chvíli, kdy je naše imunita oslabená a tělo nezvládne bojovat s viry. Typicky na jaře a na podzim.

Nemoc může být ale víc, než to. Tělo nám může dávat najevo něco, co se děje a nám to jaksi uniká. Např. pokud se pokaždé cítíte vyčerpaně poblíž určitých jedinců, může to značit, že z vás dotyční „vysávají“ energii. Možná na vás mají negativní vliv, možná jsou pro vás v určitém smyslu výzvou.

Bolí-li vás v krku, podívejte se, zda neexistuje něco, co někomu chcete říct, ale nenašli jste k tomu odvahu.

Vždycky je proto dobré zapátrat nejen po fyzických, ale i po psychických příčinách dané nemoci.

Zvonění v uších

Pokud nyní pomineme všechny zdravotní příčiny, může být zvonění v uších znamením, že na nás buď někdo myslí, nebo může být upozorněním vesmíru na naši současnou situaci a na naše současné myšlenky. Pokud vám příště začne zvonit v uchu, zkontrolujte to, na co zrovna myslíte, jak se cítíte, případně co zrovna říkáte.

Já osobně mám u sebe vyzkoušeno, že levé ucho ukazuje stvrzení myšlenek (nebo že na mě někdo myslí v dobrém), kdežto pravé varování (nebo že na mě někdo myslí v ne úplně dobrém). U vás to ale může být jinak, sami pozorováním dojděte k vašemu vlastnímu závěru.

Náhodná setkání/náhodné události

Protože vesmír funguje podle zákonů – a jedním z nich je zákon příčiny a následku (karma), nic jako náhoda neexistuje, vše má svou příčinu.

Pokud tedy „náhodně“ potkáte někoho, kdo vám pomůže zrovna s tím, co aktuálně řešíte, je to proto, že to byl od vesmíru úmysl (možná jste si to přáli, možná jste prostě jen chtěli řešení problému a daná osoba byla pro vás vhodným řešením). Každopádně je to znamením a pomocí od vesmíru.

Stejné platí i pro „náhodnou“ událost, která je vám v danou chvíli něčím prospěšná. Opět platí, že vesmír vám posílá pomoc, protože jdete správnou cestou a jste podporováni.

Sny

Samozřejmě tu nemohou chybět sny. Sen je totiž upřímnou zprávou od toho, kdo vás zná nejlíp – a totiž od vás samotných. Ať procházíte čímkoliv, sen se vám vždycky snaží předat zprávu, která se týká vás a toho, co zrovna řešíte nebo prožíváte. Může jít o radu, varování, odpověď na otázku, prostě o cokoliv.

Sny jsou pro mnoho lidí nečitelné, protože mluví symbolickým jazykem, který se nedá vykládat doslovně. Jakmile ale pochopíte symbolismus, začnou vám dávat vaše sny smysl a začne vám docházet význam jednotlivých snů.

Zajímá-li vás o snech víc, můžete zkusit můj snář.

Andělská čísla

Protože vesmír nemluví česky, ani jiným jazykem, musí používat jazyk, který je univerzální nám všem. Tím jazykem jsou symboly a čísla. Symboliku jsme nakousli v předchozím odstavci o snech, tady proto zmíníme ještě čísla.

Protože čísla lidstvo využívá ve velké míře všude možně, je přirozeně zobrazení určité číselné sekvence jednou z nejjednodušších a tím pádem nejčastějších forem sdělení/znamení. No a protože lidé věří, že dané vzkazy posílají andělé, nazývají je andělskými čísly (čísla může posílat kdokoliv, nejen andělé).

Na nás pak čísla je správně dekódovat a dostat se tak ke vzkazu, který se jako vždy týká naší současné situace.

Zajímá-li vás o andělských číslech víc, můžete zkusit mou knihu.

Zdržení, objížďky, zácpy, nehody apod.

Pokud někdo neustále naráží v životě na nějaké zdržení a prodlevy, bude tím vesmír nejspíš dávat najevo, že se ubíráme buď špatnou cestou, nebo že jsme možná až příliš zbrklí a netrpěliví. K tomu se může navíc přidat i neustálé narážení na objížďky a zácpy, pokud hodně jezdíte autem.

Pakliže se vám stane nehoda, je to stejné varování, jen s větším důrazem, protože jste předchozí znamení přehlíželi a vesmír tak musel přitvrdit.

V takovém případě je dobré zpomalit, nebo se zastavit, udělat krok zpět a trochu přemýšlet.

Zrušené události

Zrušením události (zrušení schůzky, zrušení letu…) nám vesmír říká, že takhle to být nemá. Proto nezoufejte a vydržte, všechno, co si vás má najít, si vás najde. Tím si buďte jistí.

Ztrácení a zapomínání věcí

Pakliže něco neustále zapomínáte a/nebo ztrácíte, berte to jako znamení vesmíru o tom, že je důležité se zastavit a udělat si pořádek v tom, jaké jsou vaše cíle a za čím chcete v životě jít. Vesmír vás totiž pravděpodobně upozorňuje na vaši roztěkanost, která k žádnému výsledku nepovede.

Rozbíjení věcí

Rozbíjíte se soustavně věci? Padá vám pořád něco z ruky? Zakopáváte neustále o věci v domácnosti? Pak vězte, že vás vesmír velice silně upozorňuje na to, že jdete momentálně špatnou cestou, případně vám naznačuje, že sami sebe něčím sabotujete – sami si rušíte svůj úspěch, o který přitom stojíte.

Nezbývá, než přehodnotit svou životní cestu a svá nedávná rozhodnutí.

Hromadění nepořádku v domácnosti

Ačkoliv doma uklízíte a nejste nepořádní, přesto se vám na určitém místě hromadí nepořádek. Vypusťme teď standardní příčiny a zaměřme se na něco, co by mohlo mít s nepořádkem také souvislost.

Vesmír vás hromaděním nepořádku může upozorňovat na „nepořádek“ ve vašem podvědomí, který se tu nahromadil v minulosti. Možná se totiž něčemu podvědomě vyhýbáte. Pokud se vám např. hromadí nepořádek v kuchyni, může to ukazovat na problém s péčí o sebe sama nebo o druhé (nebo se svou životosprávou), kdežto nepořádek v ložnici zase může symbolicky ukazovat na nějaký problém v oblasti intimity/sexu/vztahů.

Hodně o nás a o našem životě prozradí datum narození. Díky numerologii a astrologii je možné odhalit spoustu zdánlivě neviditelných a „nečekaných“ věcí, problémů a událostí v životě. Stačí k tomu znát rozbor data narození.

Zanechte komentář