Kriminálníci z Antifa a BLM (Black Lives Matter) napadli poklidný průvod Trumpových podporovatelů

Spousta lidí se spojila, aby v sobotu večer ve Washingtonu formou průvodu poklidně vyjádřila podporu prezidentu Trumpovi a dala najevo, že stojí o spravedlivý volební proces. Průvod si to namířil k ústavnímu soudu.

Lidé nesli transparenty s nápisy „Stop the Steal“ (Stop kradení (myšleno volebních hlasů)), „Make America Fair Again“ (Udělejme Ameriku znovu spravedlivou) a „Trump 2020“.

Dle pořadatele akce bylo účelem projevit podporu prezidentu Trumpovi, spravedlivým volbám a transparentnímu sčítání hlasů.

Podobné události byly naplánovány na stejný den také v ostatních státech.

Vše se odehrávalo v naprostém klidu (ne „téměř v klidu“, ale v úplném a naprostém klidu), dokud se do davu nevmísily skupiny „aktivistů“ (rozumějte násilníků a kriminálníků) z BLM (Black Lives Matter) a Antify.

Ti začali agitovat vůči účastníkům pochodu a později se obrátili k násilí (překvapivě). Nejen k násilí vůči dospělým, ale i vůči DĚTEM!

Jak někdo na twitteru trefně poznamenal: Násilníci Antify/BLM brali účastníkům pochodu klobouky, zatímco lidé se jim snažili sebrat nože.

Pár tweetů pro představu (kliknutím na odkaz otevřete tweet, v něm najdete video) :

Stačí se zamyslet nad tím, co získá někdo tím, že napadne poklidné účastníky pochodu a vytvoří tak chaos a atmosféru strachu. Tak jako už v předchozích případech se Antifa a BLM ukázali v tom pravém světle – nedokáží nic vytvořit, v podstatě nic neumí, jen ubližovat a ničit. Pod „vznešenou“ záminkou, např. že na černých životech záleží.

BLM = skrytý rasismus

Každý, kdo řekne, že na černých životech záleží, je rasista.

Víte proč?

Protože záleží na všech životech, ne jen na těch černých. Pokud někdo říká, že na černých životech záleží, automaticky tím říká, že na těch ostatních záleží míň. Což ostatně neustále dokazují aktivisté BLM po celém světě. I na videích na twitteru zmíněných výš.

Pokud se rozhlédnete kolem, uvidíte hromadu příkladů, které to potvrzují. Když uhodí černoch bělocha, je to v pořádku, nikde se o tom nemluví. Udeří-li běloch černocha (např. v sebeobraně), je oheň na střeše, všude se to rozmazává a do ulic vyrazí „aktivisté“ (rozumějte kriminálníci) BLM a Anitfy a ničí vše, co jim přijde pod ruku. Oni totiž nic jiného neumí. Jim stačí jakákoliv záminka, aby vyjádřili svou „nespokojenost“ a „frustraci“.

My bílí musíme „držet ústa“ a svou nespokojenost a frustraci můžeme vyjádřit maximálně tak, že půjdeme do práce. Stát přeci musí z něčeho žít.

Proto opakuji – na všech životech záleží. Takže ne BLM, ale ALM (All Lives Matters).


Zdroj: ZeroHedge

Zanechte komentář