BOMBA: prezidentské volby 2020 se konaly v nouzovém stavu, díky čemuž byla nastražena past (která sklapla)

Pozn.: Zdrojový článek je značně rozsáhlý, snažil jsem se ho proto zkrátit tak, aby obsahoval všechny důležité informace a dával smysl. Pokud umíte anglicky, přečtěte si originální článek na odkazu dole, v sekci zdroj.
Vy ostatní to zkuste vydržet, protože článek je opravdu zajímavý. A nenechte se mýlit – americké volby se netýkají jen Ameriky, týkají se celého světa, a tudíž i NÁS.

Proč? Vyčkejte na odhalení, pak pochopíte.

Příběh začíná málo známým prezidentským nařízením (Executive Order) podepsaným Donaldem Trumpem 12. září 2018. V tomto nařízení prezident uvádí v platnost nouzový stav, který je platný do dnešního dne. Z toho vyplývá, že i prezidentské volby 2020 se konaly v tomto nouzovém stavu.

Mimochodem – o tomto nařízení až do dneška skoro nikdo nemluvil.

Zmíněný příkaz se zaměřuje na – zjednodušeně řečeno – zahraniční osoby a firmy (nebo americké firmy se zahraniční pobočkou), které by se jakkoliv pokusily narušit volby, vměšovat se do nich, podrývat jejich důvěryhodnost (propaganda, dezinformace), nedovoleně přistupovat k volební infrastruktuře (hlasovací a sčítací systémy, servery, počítače atd.) atd.
Takové jednání je pak shledáno jako neobvyklá a zcela výjimečná hrozba pro národní bezpečnost a zahraniční politiku.

Proč je zmíněné nařízení důležité?

Protože hlasovací systém Dominion je dílem Kanadské firmy. A Scytl zase Španělské. A data z obou těchto systémů „protékají“ skrze servery umístěné v Německu.

Den poté, co se zjistila manipulace voleb systémem Dominion, novináři objevili, že další hlasy sčítá zkrachovaná španělská firma Scytl, která má navíc za sebou bohatou historii volebních podvodů v různých zemích světa.

Na to se experti začali ptát: Proč tak citlivá data, jakými jsou hlasování v prezidentských volbách, musí zpracovávat zahraniční firma?

Pro lepší představu: data z volebního systému putovala po odeslání z Ameriky na servery do Německa, tam byla volební data následně „za běhu“ upravena, a poté byla odeslána zpět do USA.

To všechno s cílem zamezit snadnému trestnímu stíhání, protože americké soudy nestíhají trestné činy Američanů spáchané mimo území USA.
Není totiž čas. Inaugarace nového prezidenta má proběhnout už 20. ledna 2021 a do té doby se nestihnou vznést obvinění ze zločinů spáchaných v cizině.

Podvodníci počítají s tím, že po „zvolení“ Joe Bidena se vše „zahladí“, „odloží“ a „zamete pod koberec“.

Jenže Donald Trump právě již zmíněným prezidentským nařízením umožnil, aby Američané mohli stíhat pachatele falšování voleb i v zahraničí. A to ihned.

Co je však důležité, že Trumpův zmíněný příkaz z roku 2018 dává americkému ministerstvu spravedlnosti moc zabavit veškerý majetek jednotlivců i firem spojených s vměšováním se do amerických prezidentských voleb. Jde o vměšování přímo i nepřímo – sponzorstvím, utajováním, krytím, poskytnutím technologií, materiálu atd. Výčet je poměrně široký, ale to nás až tak nemusí zajímat, nám stačí vědět, že se příkaz dotkne úplně každého zainteresovaného.

Navíc příkaz umožňuje stíhat takové zločince nejen americké justici, ale i tajným službám, armádě atd.

Což se v praxi dotkne většiny technologických gigantů a hlavních médií. Americká nezávislá média uvádí odhad, že půjde minimálně o 80% demokratických zákonodárců.

Jak jsem již uvedl, příkaz je zacílen na jednotlivce i firmy. Avšak nejen na ně, ale také na společenství, korporace, skupiny, podskupiny, organizace, svazy, spolky atd. Neunikne nikdo.

Další, co stojí za zmínku, je definice „narušení voleb“. Nebudu tu uvádět celý výčet, jen zmíním, že rozsáhlá definice obsahuje část hovořící o „pozměnění výsledku voleb, nebo o hlášení nepravdivých výsledků“. Tuto klauzuli splňují některé velké technologické firmy a většina médií.

To už není „jen“ zločin, to je zrada.

Pakliže by chtěl kdokoliv všechny tyto informace prohlásit za spekulace, měl by se podívat na video, kde Louie Gohmert říká, že americká armáda provedla zátah ve firmě Scytl v Barceloně ve Španělsku, kde zabavila všechny servery (počítače).

A proto byl proveden zátah v Německu – ve Frankfurtu, kde byl umístěn server hlasovacího systému Dominion, který „překlápěl“ hlasy od Donalda Trumpa pro Joe Bidena.

S tím proběhla zároveň i razie v datovém centru CIA, neboť stejné místo využívala CIA jako datové centrum a základnu pro hackování. Údajně byl nalezen malware, viry, trojské koně a další „nástroje“ pro hackerské útoky na Evropu, Čínu a Blízký východ. Z tohoto důvodu nebyla o celé akci CIA vůbec informována.

Pro to, aby mohla být akce provedena, musela spolupracovat americká ministerstva zahraničí a spravedlnosti s vládou Německa.
Akci nevedla armáda, ale byla jí přítomna jako bezpečnostní pojistka.

Proto ta nedávná Trumpova změna ministra obrany – zajištění loajality armády.

Tím, že Američané získali servery a data, nyní vědí, kdo nařídil přerušení sčítání hlasů, kdy přerušení nastalo, kdo měl na starost algoritmus „překlápějící“ hlasy od Trumpa pro Bidena atd. A mají nezvratné důkazy.

Trump a jeho tým nyní shromažďuje nezvratné důkazy, které posléze ukáží celému světu a odhalí tak obrovský podvod, do něhož bude zapojeno tolik známých lidí a obrovských firem, až budou mnozí nemile překvapeni.

Nikdy nevsázejte proti Donaldovi.

Na přepočítávání hlasů již nezáleží. Certifikace hlasů nyní už není podstatná. Pokud se účastníte voleb a posléze se prokáže, že jste podváděli, abyste neoprávněně vyhráli, budete diskvalifikováni. Nemůžete vyhrát volby tím, že si je ukradnete pro sebe. Tak praví Nejvyšší soud Spojených států amerických.

Trump tyto volby vyhrál. Tečka.

Všichni zrádci se sami prozradili a past za nimi zaklapla.

A Američané stojí za Trumpem. Včetně některých demokratů. A média už nejsou podstatná, protože na ně brzy přijde řada – tedy na ta, která se účastnila zrady. CNN, NY Times…

Stejně tak velké firmy. Twitter, Facebook, YouTube…


Zdroj: DC Dirty Laundry

2 Responses

  1. Radka napsal:

    Hezky den. Tak se rok s rokem téměř sešel a nic. Nevíte proč se nic neděje ? Děkuji.

    • Honza napsal:

      Dobrý den,
      pro nás tady v Česku se zdánlivě nemusí nic dít, ale je to jen zdání.
      V podstatě je svět ve válce, v níž se už ale nestřílí, tahle válka se vede zcela jinými prostředky. A žádnou válku nelze vyhrát ze dne na den. Bohužel ani za rok.
      Neztrácejte ale naději, vývoj jde správným směrem a věci začínají nabírat na obrátkách. Bohužel nikdo nedokáže říct, kdy přijde ten zlom.

Zanechte komentář