Pravda o Ukrajině

Článek byl převzat z webu D-FENS.

Rodinný příběh zasazený do historického kontextu

Moje mamka se narodila ve vesnici Ivanovice u ukrajinského Žitomiru. Byla volyňská Češka, její rodina měla původ ve Slaném, ze kterého odešli v roce 1870 po bitvě u Hradce Králové, kdy v Rakousko-Uhersku vypukla vleklá hospodářská krize a v českých zemích začal hlad. Na Ukrajinu se dostali na pozvání ruského cara, který potřeboval osídlit chudou, zaostalou a hladomory sužovanou zemi schopnými pracovitými hospodáři a zemědělci. Pro někoho může být šokem informace, že na Ukrajině byly za cara hladomory. Nejenom tam, jednalo se zejména o následek tehdejšího drsného místního klimatu. Vegetační okno, tj. období, kdy se dalo pěstovat obilí a další zemědělské plodiny, bylo podstatně kratší než dnes. Naše rodina (v té době nejbohatší v kraji) obchodovala s chmelem a zemědělskými stroji, které můj praděd vozil z Rakousko-Uherska. Pak přišla revoluce a má rodina přišla o vše. K dokreslení tehdejší situace ještě dodávám, že mamka jednoho mého kamaráda se také narodila na Volyni, ale na polské straně – málo se dnes ví, že Helsinki a Varšava byly do první světové války ruská města. Toť zkráceně k historii mé rodiny na Ukrajině.

Řádění banderovců během 2. sv. války

Moje máma si dobře pamatuje tu hrůzu, co jako 13 letá dívenka na Volyni zažila, když našli své polské sousedy ve vedlejší zemědělské usedlosti: podřezané děti a muže, znásilněné ženy s uřezanými prsy a všichni (celá polská rodina) leželi naházeni mrtví ve studni. Na dveřích té polské usedlosti viselo hřebíkem za hlavičku přibité jejich dvouměsíční miminko.

Moje 92-letá matka, přestože pak v dospělosti několikrát absolvovala pobyt v psychiatrické léčebně, dodnes křičí hrůzou ze spaní pod dojmem těchto vzpomínek ze svého mládí …

Toto byl úvod, aby jste pochopili, že díky svému původu mám jistou kvalifikaci se o dění na Ukrajině vyjadřovat (na rozdíl od běžného Čecha). Také z toho důvodu, že jsem měl a mám na Ukrajině (ale i v Rusku) své blízké příbuzné, z nichž jeden člen mé ukrajinské rodiny žije v Česku od roku 1991 a jen mi potvrzuje můj názor na současné dění.

Bůh ví, že jsem se nechtěl zmiňovat o té hrůze, ale obyčejní Češi ani náznakem neví, co za lidskou sběř a pakáž zamíchanou mezi opravdovými ubožáky k nám do Česka nekontrolovaně přichází z Ukrajiny. Ale je potřeba o tom mluvit.

Počátek současné ukrajinské krize

Válka na Ukrajině nezačala 24.2.2022, ale ta válka začala v dubnu roku 2014. Od té doby do dnes v ní zahynulo přes 14 tisíc rusky mluvících civilních Ukrajinců včetně několika set malých dětí. Bohužel běžný Čech o tom vůbec neví a v té době to nikoho vůbec nezajímalo. Za těch osm dlouhých let jsem ty srdceryvné záběry několikrát ukazoval i příslušníkům své rodiny, kteří se však na mě nechápavě dívali. Sugesce masové televize a zpravodajských portálů (Idnes, Novinky, Seznamzprávy, atd.) je totiž nesmírně mocná.

Rozdělená společnost

Běžný Čech vůbec nechápe, že příslušníci jednoho národa žijící v jedné oblasti země mluvící minoritním dialektem (ukrajinštinou)  k smrti nenávidí příslušníky téhož národa mluvící odlišným dialektem (ruštinou). Poměr ukrajinsky mluvících obyvatel ku pouze rusky mluvícím je v procentech zhruba 30:70. Ale i ta ukrajinská jazyková minorita rusky umí (pozn. moje matka umí ukrajinsky i rusky). V dějinách to není nic divného. Když v roce 1947 byla Brity osamostatněna Indie, ihned se pod kontrolou a dohledem Britů rozpadla na tři státy: Indii, Pákistán, a Bangladéš. Etnicky a geneticky se ve všech tří státech jedná o jeden a týž národ, avšak Brity využité „náboženství“ způsobilo, že se obyvatelstvo všech tři států (obývané jedním národem) k smrti nenávidí. A všechny ty tři země dosud Velká Británie určitým způsobem ovládá a koloniálně ekonomicky vysává. Tyto země jsou dodnes členy britského Commonwealthu. I současná „Ukrajina“ je „britský“ projekt. Ukrajinci osm let cvičili, aby Rusové krváceli, tvrdí americký expert. Pro běžného Čecha je nemožné, nepředstavitelné, že ukrajinští vojáci ukrajinského nacistického pluku Azov, zaženou tisíc civilních obyvatel ukrajinského přístavního města Mariupol (zde žije převážně proruské obyvatelstvo) do místního divadla a to divadlo prostě vyhodí do povětří. Světová masová média z devadesáti procent ovládaná západními vlastníky to označí za dílo Rusů. Čili Rusové jen tak zabili tisíc (svých ) lidí – opravdu tomu věříte? V kostele, do kterého chodím, od 24.2.2022 roní místní polský kněz krokodýlí slzy nad válkou, která zde pro média skrytě běží od roku 2014 jako by se nechumelilo a ohloupení a zmanipulovaní neinformovaní věřící vybírají peníze na dělostřelecké granáty, které zabíjí místní ruskojazyčné ukrajinské civilní obyvatelstvo.

Tak jako jsem uvedl výše na příkladu Indie, má i tato válka na Ukrajině původní náboženský prazáklad. Ten vycházel z mocenského střetu dvou částí původně jednolité křesťanské Církve na teritoriu dnešní Ukrajiny, který se vykrystalizoval vznikem tzv. katolické Unie (založením tzv. řeckokatolické Církve podřízené římskému papeži) na původně ortodoxním (pravoslavném) území – viz. Brestlitevská unie a Polsko-litevská unie. Převážná část nejtvrdších a nejbojovnějších jednotek současné ukrajinské armády, jako jsou nacistické pluky Azov, Ajdar, Donbas a další, se rekrutuje právě z obyvatel oblastí tzv. katolické Unie (řeckokatolíci).

Z těchto oblastí se za druhé světové války rekrutovali i příslušníci Baderovských oddílů UPA/OUN, příslušníci strážních oddílů nacistických vyhlazovacích táborů a příslušníci divize SS Galizien (Halič).

Pozn.: Pluk Azov se skládá z 19 národností. Kromě západních „řeckokatolických Ukrajinců“ zde také působí bojovníci z Francie, dokonce i ze Švýcarska atd. Jedná se o cizinecké legie. Dohromady mají tyto krajně pravicové skupiny podle agentury Reuters asi 100.000 bojovníků. Doporučuji přečíst rozhovor s Jaquesem Baudem, bývalým plukovníkem švýcarské armády, který mj. působil v OSN a v NATO. Kdyby ten článek mezitím vymazali, pak zdroj je zde.

V dnešní době je původně náboženský koncept vzájemné nenávisti mezi částmi ukrajinského obyvatelstva nahrazen kulturním a jazykovým. Tento koncept vychází z velice důmyslného psychologického programu, který za první světové války realizovaly generální štáby armád Rakousko-Uherska a Německa vůči mase zajatců carské ruské armády. Tento program měl rozdělit a destabilizovat povědomí dosud více méně jednotného obyvatelstva do té doby carské ruské Ukrajiny. Rakouští a němečtí velitelé zajateckých táborů cílevědomě selektovali ruské zajatce pocházející ze Západní Ukrajiny (tj. oblastí katolické unie) a dávali jim citelně lepší podmínky (kvalitnější jídlo, lidštější zacházení, ošacení, atd …). Tímto se Rakušanům a Němcům podařilo implantovat do myslí těchto vesměs jednoduchých lidí pocit lidské nadřazenosti nad ostatními. Tento původně rakousko-uherský a německý psychologický koncept úspěšně fungoval i za druhé světové války, přežil sovětskou dobu, funguje dodnes a je zdrojem pro nás až neuvěřitelné a nepředstavitelné nenávisti a pocitu kulturní a jazykové nadřazenosti západních Ukrajinců vůči svým spoluobčanům, tj. obyvatelům východní převážně ruskojazyčné Ukrajiny.

Pokud chcete vidět, jak vypadá takový patřičně a správně motivovaný, západní, ukrajinsky mluvící a i nám Čechům kulturně nadřazený Ukrajinec, podívejte se zde:

Majdan, Ukrajina 2014 – Saška Bělyj při přebírání úřadu oblastní prokuratury po státním převratu.

Lidé jako byl Saška Bělyj alias Музычко (jeho oblíbená kratochvíle bylo vypichování očí ruským zajatcům za čečenských válek) nyní přicházejí a po ukončení bojů budou přicházet na území České republiky v mase imigrantů z Ukrajiny. Dobře vědí, že doma zůstat nemohou … A naše země se má na co těšit …

Lžimédia

Naše masová média naprosto bezostyšně lžou. Pořád a neustále. Přestal jsem sledovat naše média hned v začátku konfliktu, kdy jsem v ČT viděl záběry Ukrajinci rozbombardovaného Doněcku jako výsledek ruského útoku na Kyjev. Naše (internetová) média procházím cca tak 1x za den. Zprávy českých médií hovoří zhruba o tom, že „Ukrajinci obkličují Moskvu a Putin utekl s ruským genštábem za Ural“. Paměť davu je jen čtrnáct dní. Kauza Covid, která plynule přešla do kauzy Ukrajina, to jen potvrdila. Je to stejné, jak v Menzelově filmu „Ostře sledované vlaky“, kde kázání o situaci na frontě dělal nacistický politruk hraný Brodským. Chcete pár příkladů? Tady je máte:

Znásilnili mě, zatímco syn vedle plakal. Zločiny Rusů se derou na světlo.

Potupa ruských tankistů. Ukrajinci porazili i elitní divizi od Stalingradu.

Ukrajinská BučaCui bono? Myslím, že je otázkou času, kdy „vyjde najevo“ použití chemických zbraní zločinným Ruskem. Informačně je to už připraveno. Podobné fejky s chemickými zbraněmi již známe z války v Sýrii.

Pravda vychází najevo

Ne nadarmo totalitní ukrajinsko-český premiér Fiala nechal protiprávně a nezákonně zlikvidovat 22 alternativních informačních webů. Proč? Například pro toto:

Bidenův syn figuroval ve výzkumu smrtelných virů na Ukrajině, tvrdí britští novináři. Kdo nevěří Primě, tak zde je anglicko-jazyčný zdroj. Takže britští novináři nyní potvrzují, že na Ukrajině byly americké vojenské biologické laboratoře, ve kterých se vyvíjely smrtící viry? Opravdu? Takže už to není vylhaný ruský fejk a dezinformace, jak to ještě nedávno tvrdila naše skvělá, pravdomluvná, objektivní, demokratická a hlavně masová česká sdělovací média?

https://echo24.cz/a/SVpDm/laboratore-na-ukrajine-a-opakovana-ruska-lez

https://www.e-bezpeci.cz/index.php/z-jinych-webu/2540-ne-na-ukrajine-se-nenachazi-zadne-americke-biologicke-laboratore

Na závěr této kauzy doporučuji si poslechnout rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou.

„Soudruh vrchní cenzor a arbitr pravdy“, kterého nedávno dosadila Fialova vláda, by měl dát tyto britské novináře zavřít, jako proputinské ruské agenty stejně jako vedení CNN Primy a všechny, kdo této „ruské lži“ věří …

Znovu se potvrzuje, že časový úsek mezi konspirační teorií nebo „ruským fejkem“ a po té zjevnou pravdou je pouze několik týdnů …

Nebo tento diskuzní pořad: zhruba od 14:10 minuty hodný, laskavý a pravdomluvný křesťan Cyril Svoboda tvrdí, že na Ukrajině žádní nacisté nejsou …

Podívejme se na tuto stránku velice známého českého military portálu, který vedou vesměs apolitičtí nadšenci zajímající se vojenskou techniku a historii, jehož jedno vlákno obsahuje nepřetržitý proud informací současného dění na Ukrajině.

Na stránce je odkaz na oficiální a uznávaný zpravodajský portál Novinky, že Ukrajina uznala banderovce za válečné veterány.

„Svobodná a nezávislá Ukrajina uznala banderovce za válečné veterány? Co dělali banderovci? Podívejte se do následujících odkazů:

Kdybych měl zapomenout na ně, Bože na nebi, zapomeň na mě…

Tady jsou odkazy na originální polské stránky, které už byly zlikvidovány:

http://bezuzyteczna.pl/krwawa-lista-tortur-na-183421

http://dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowanych-przez-upa-na-polakach/

Tady je odkaz do web archivu:

https://web.archive.org/web/20150702175117/http://dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowanych-przez-upa-na-polakach/

Zajímavé je, že dnešní Polsko je velkým spojencem Ukrajiny a to i přes 80.000 Ukrajinci z OUN zavražděných polských civilistů (s Poláky bylo v tomto masakru bestiálně zavražděno i 3000 Čechů) a to i přesto, že se ukrajinská vláda hrdě hlásí k odkazu OUN a Stefana Bandery.

Tady obrazová a textová dokumentace jedné události v Oděse:

http://m.leva-net.webnode.cz/products/jak-vrazdili-odesany-v-dome-odboru-detaily-18-/

http://m.leva-net.webnode.cz/products/jak-vrazdili-odesany-v-dome-odboru-detaily-scenare-cast-2/

Co myslíte, má laskavý, moudrý, hodný a pravdomluvný katolický křesťan Cyril Svoboda pravdu, v tvrzení, že na Ukrajině nejsou nacisté?

Sleduji informace v klasických TV stanicích a zpravodajských portálech sporadicky od té doby, kdy jsem viděl na nějaké TV stanici obrazovou dokumentaci a fotografie otřesného ruského bombardování civilních a obytných cílů na Ukrajině a poznal jsem v nich záběry, které jsem viděl v opolčenské zprávě o ukrajinském bombardování Doněcka. Ta míra prolhanosti a podlosti dnešních sdělovadel je už nad moje síly …

Dovětek

To je od mého z poloviny ukrajinského kamaráda vše. Někteří Ukrajinci, hlásící se aktivně k nacismu, mají na těle vytetované nacistické symboly. To by mohl být jeden z důvodů pro zákaz vstupu takových jedinců na naše území.

Jak bylo výše uvedeno, kauza Covid plynule přešla do kauzy Ukrajina. Tak, jako jsme byli díky totalitním praktikám a totální nekompetenci vlády Best in Covid (tzn. jedni z nejvyšších množství úmrtí s Covidem na počet obyvatel na světě, nejdelší doba zavření škol, atd.), tak nyní budeme z těch samých důvodů Best in Ukraine (tzn. stát s nejvyšším množstvím přijatých ukrajinských uprchlíků na počet obyvatel a z toho plynoucí vysoce pravděpodobnou devastaci bezpečnosti, hospodářství a kultury života). Opět se pod zástěrkou apelu na soucit a společenskou zodpovědnost, dobrovolně vzdáváme svých základních práv a svobod. Bezbřeze přijímané uprchlíky zvýhodňujeme před domácími lidmi. Opravdu se domníváte, že si toho bude většina uprchlíků vážit, a že nám to v budoucnu vrátí? Před pár dny šel můj známý po chodníku a proti němu skupinka Ukrajinců. Myslíte si, že mu udělali prostor?

A co ukrajinská kultura? Nevím jak ostatní, ale já jsem tu děsně humornou scénu, na níž komik Zelenský hraje na piano penisem, až do konce nedal. No, alespoň od té doby víme, že pianu můžeme klidně říkat pyjáno.

Nezbývá než konstatovat, že podobně jako na Slovensku, máme i u nás vládu národní pohromy. Strašidlo sebedestrukce a idiocie bohužel prochází celou Evropou.

Loučím se s písní starých harcovníků Válka je vůl!


Zdroj: D-FENS

Zanechte komentář