Gatesův globální očkovací program: vítězství pro farma průmysl a povinné očkování, prohra pro zdraví

Bill Gates

Vakcíny (očkovací látky) jsou pro Billa Gatese strategickou filantropií, která živí jeho byznys navázaný na očkování (včetně snahy Microsoftu o globální očkovací ID: odkaz zde), dává mu kontrolu nad celosvětovou zdravotní politikou a on se tak stává diktátorem.

Gatesova posedlost vakcínami se zdá být poháněna přesvědčením, že zachrání svět pomocí technologií.

S příslibem darování 450 milionů dolarů (přes 11 mld. Kč) na vymýcení obrny Gates převzal kontrolu nad Indickou technickou poradní skupinou pro imunizaci (NTAGI). Bylo naočkováno 50 dávek vakcín proti obrně dětem mladším 5 let.

Indičtí doktoři obviňují Gatesovu kampaň z devastace dětských životů, neboť 490 000 dětí bylo nečekaně postiženo NPAFP, neboli akutní ochablou paralýzou (mezi roky 2000 – 2017). Jakmile v roce 2017 vláda požádala Gatese, aby Indii se svou očkovací politikou opustil, počet nemocných NPAFP strmě klesl.

Ty nejděsivější epidemie obrny v Kongu, Afghánistánu a na Filipínách jsou všechny spojeny s očkováním.

V roce 2017 Světová zdravotnická organizace (WHO) neochotně připustila, že za masovým rozšířením obrny stojí především kmen pocházející z vakcín. Ty nejděsivější epidemie obrny v Kongu, Afghánistánu a na Filipínách jsou všechny spojeny s očkováním. V roce 2018 pocházelo z vakcín 70% celosvětových případů obrny.

V roce 2009 Nadace Billa a Melindy Gatesových sponzorovala testy experimentálních HPV vakcín, vyvinutých firmami Glaxo Smith Kline a Merck. Testy byly provedeny na 23 000 mladých indických dívkách. Přibližně 1 200 jich trpělo vážnými následky, včetně poruch imunity a plodnosti. Sedm jich zemřelo.

Vyšetřování indické vlády posléze zjistilo, že Gatesem sponzorovaní „výzkumníci“ se dopustili významných etických pochybení, nebo spíše zločinů: nátlak na bezbranné dívky, zastrašování rodičů, falšování souhlasů (formulářů se souhlasem) a odmítnutí zdravotnické pomoci zraněným dívkám.

Jihoafrické noviny si stěžovaly: „Jsme pokusnými zířaty pro výrobce léků.“

V roce 2010 Nadace Gatesových sponzorovala třetí fázi pokusu firmy Glaxo Smith Kline s vakcínou proti malárii. Výsledek: 151 usmrcených nemluvňat a vážné následky včetně ochrnutí, či febrilních křečíu 1 048 z 5 949 dětí.

V půběhu kampaně MenAfriVac konané v subsaharské Africe v roce 2002 Gatesovi operativci násílím naočkovali tisíce afrických dětí proti meningitidě. Přibližně 50 očkovaných dětí z 500 ochrnulo. Jihoafrické noviny si stěžovaly: „Jsme pokusnými zířaty pro výrobce léků.

Nelson Mandela a profesor Patrick Bond popisují Gatesovy filantropické praktiky jako bezohledné, kruté a nikdy nekončící.

Když Gates v roce 2010 věnoval 10 mld. dolarů (cca 250 mld. Kč) Světové zdrav. organizaci (WHO), prohlásil: „Musíme tuto dekádu učinit dekádou vakcín.“ O měsíc později pak řekl na akci TED talk, že nové vakcíny „by mohly snížit populaci“. A čtyři roky na to (2014) Keňský katolický svaz doktorů obvinil WHO z nedobrovolné chemické sterilizace milionů Keňských žen za pomoci kampaně proti tetanu. Nezávislé laboratoře našly v každém vzorku vakcíny sterilizační vzorec.

Po počátečním popírání odpovědnosti WHO nakonec přiznala, že vyvíjela sterilizační vakcíny již více než deset let. Podobná obvinění se sešla také z Tanzánie, Nikaraguy, Mexika a Filipín.

Studie z roku 2017 pak prokázala, že WHO oblíbená vakcína DTP zabíjí více afrických dětí, než samotná nemoc, proti které je určena. Očkované dívky trpěly 10x vyšší úmrtností, než děti, které nebyly očkovány. WHO však odmítlo zrušit tuto smrtelnou vakcínu a nadále ji každoročně nutí desítkám milionů afrických dětí.

Gates odklonil zdroje tak, aby sloužily jeho osobní filozofii, že zdraví přichází pouze ve spojení s injekční stříkačkou.

Spousta odborníků po celém světě obviňuje Gatese z ovlivňování a změny agendy WHO. Odvádí zdroje i pozornost od osvědčených projektů, které pomáhají omezit infekční nemoci: čistá voda, hygiena, výživa a ekonomický rozvoj. Nadace Gatesových věnuje na podporu těchto oblastí jen zhruba 650 mil. dolarů z celkových 5 mld. dolarů. Gates odklonil zdroje tak, aby sloužily jeho osobní filozofii, že zdraví přichází pouze ve spojení s injekční stříkačkou.

Kromě jeho kontroly institucí jako WHO, UNICEF, GAVI a PATH, Gates založil soukromou farmaceutickou společnost, která zpracovává vakcíny a daruje pravidelně 50 mil. dolarů 12 farma-společnostem na urychlení vývoje vakcíny proti koronaviru.

Z jeho nedávných vystoupení v médiích to navíc vypadá, že si je jistý tím, že nastalá „krize“ ohledně COVID-19 mu nyní otevře dveře příležitosti a on bude moct vnutit jeho očkovací programy všem – dospělým i dětem.


Zdroj: https://childrenshealthdefense.org/news/government-corruption/gates-globalist-vaccine-agenda-a-win-win-for-pharma-and-mandatory-vaccination/

Zanechte komentář