Andělské číslo 444

Andělské číslo 444

Čtyřka je číslem archandělů, praktičnosti a zodpovědnosti, produktivity, osvícení a zasvěcení, budování pevných základů, stability, upřímnosti, odhodlání a výdrže a tvrdé práce.

Číslo 4 dále mluví o vášni a „drajvu“ (průbojnosti a dravosti) a nabádá vás, abyste postupovali na své cestě životem harmonicky a zároveň usilovně tak, abyste dosáhli svých cílů.

Čtyřka zároveň reprezentuje 4 živly (vzduch, oheň, voda a země) a 4 základní světové strany (sever, jih, východ a západ). Trojitá čtyřka pak svůj vliv a sílu znásobuje.

Andělské číslo 444 vás žádá, abyste věnovali pozornost vaší intuici a vaší vnitřní moudrosti, neboť vaše napojení na anděly a andělskou sféru je momentálně velmi silné. Pokračujte po současné cestě a vaše odhodlání a průbojnost povedou k úspěchu a naplnění.

Číslo 444 je sdělením, že andělé i archandělé jsou vám na blízku, podporují vás a vedou vás. Přinášejí pozitivní energie, vnitřní sílu a podporu, abyste zvládli vše, co je potřeba.

Také vědí, že jste se opravdu snažili o naplnění vašich cílů a vyzývají vás, abyste to nevzdávali a pokračovali. Buďte proto otevření jejich radám – naslouchejte své intuici a následujte ji.

Číslo 444 je zprávou, že se ve svém životě nemáte čeho obávát. Jestliže budete činit pozitivní kroky vedoucí k naplnění vašich cílů, tužeb a ambicí, vesmír bude na vaší straně.

Andělské číslo 444 je souhrnně možné číst jako „vše je v pořádku“. Důvěřujte vaší nastavené životní cestě a věřte, že odvádíte skvělou práci. Pokud něco potřebujete, nebojte se požádat.


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.

Zanechte komentář