Co prozradí datum narození: Michal Hrůza

V následujícím seriálu jsem se rozhodl ukázat vám v praxi, co se dá vyčíst z data narození. V každém článku to ukážu na nějaké známé osobnosti.

Rozhodně nečekejte žádné pikantnosti, ani nijak detailní a podrobný rozbor. Nechci se nikomu šťourat do soukromí. Chci jen ukázat, že naše životní prožitky a zkušenosti jsou mnohokrát napsány dopředu, jen my o tom nevíme.

A dnes začnu mou nejoblíbenější osobností. Znáte ho i vy. Jmenuje se Michal Hrůza.

Astrologie

Při pohledu na znamení zjistíme, že Michal Hrůza je narozený ve slunečním znamení Panny. Panna je ženské pohyblivé znamení v zemském živlu.

Pokud nevíte, co je sluneční znamení zvěrokruhu, podívejte se sem.

Jinak řečeno lidé ve znamení Panny jsou vnímaví, praktičtí, stabilní a nevyvolávají změny, ani jinak po nich neprahnou, ale zároveň pro ně není problém se přizpůsobit. Bývají rezervovaní, skromní a všechno se snaží analyzovat, protože mají touhu všemu porozumět. Bohužel někdy analyzují až moc. Panny bývají svědomité, ale ne úplně rády přijímají kritiku druhých. Panny jsou oddané a věrné a vřelý a milující vztah z nich dostane to nejlepší.

Měsíčním znamením Michala Hrůzy je Kozoroh. Měsíční znamení má vliv především na emoční, vnitřní, skrytou stránku osobnosti, a protože emoční stránka Kozoroha není nijak silná, dostávají takoví zrozenci do života poměrně důležitý úkol – překonat v sobě nejeden blok a překážku v oblasti citů a poprat se sám se sebou.

Pokud nevíte, co je měsíční znamení zvěrokruhu, podívejte se sem.

Na druhou stranu Kozoroh přináší člověku trpělivost, odhodlanost, odpovědnost. Nebo pesimismus, materialismus, přehnaná očekávání.

Sloučením analytické a přemýšlivé Panny a odhodlaného Kozoroha může vzniknout stabilní, přemýšlivý člověk, který se rád učí to, co ho zajímá a své znalosti chce poté zužitkovat v praxi. A také člověk, který který se musí naučit pracovat se svými pocity. Právě třeba zpěvák. Naučíte se hrát na kytaru a chcete to zužitkovat v praxi. A jste odhodlaní toho docílit. A o čem jiném zpívat, než o pocitech, se kterými se učíte pracovat, které poznáváte. Navíc jako zvídavá Panna má člověk vhled do spousty věcí. A o nich se dá taky zpívat.

Díky svému emočnímu odstupu, analýze a upřímnosti může taková osoba někdy vyvolat kolem sebe i vztek v druhých lidech. Např. když někomu vstoupíte s klidem do vyhrocené situace a řeknete mu do očí pravdu (i když nechcete vyvolávat konflikty a jediným vaším účelem je situaci zklidnit). Podobná situace se ostatně Michalu Hrůzovi stala v Ostravě.

Numerologie

Mřížka

Rozložením čísel data narození (31. 8. 1971) do numerologické mřížky dostaneme následující výsledek:

Projděme mřížku postupně.

Tři jedničky většinou předvídají problém s vyjadřováním toho, co cítíme a jak se cítíme. Je možné, že daný člověk bude spíš tišší a uzavřený, protože nedokáže hovořit o tom, s čím se vnitřně nesrovnal. Ne, že by své city nerozpoznal, ale díky vícero jedničkám je u něj zvýšená citlivost a zaměření na sebe sama a s ostatními tak moc nekomunikuje.

Mluvit bez přestání takový člověk může, ale jen ve společnosti, kde se cítí dobře.

Každý takový člověk se prostě musí vypořádat se svými city sám. To nám ostatně zapadá do již zjištěného v kapitole o astrologii.

Tady je navíc problém, že jsou jedničky izolované od ostatních čísel. Proto je pro takového člověka problémem jakkoliv zanalyzovat své city (číslo 9) a tím pádem je o to víc obtížné je vyjádřit.

Jedna trojka ukazuje na člověka částečně společenského, který má představivost a postřeh. Ostatně postřeh nám zapadá do vlastností analytické a zkoumavé Panny. Avšak i tady nastává problém díky tomu, že i trojka je oddělena od ostatních čísel v mřížce.

Člověk si tak těžko dokáže něco pořádně představit a ještě těžší je držet se určitého směru. Jak se chcete držet něčeho, co si nedokážete pořádně představit? A co navíc ani nedokážete zanalyzovat (9) a promyslet (8)?

Navíc se bez praktické čtyřky v mřížce může stát, že člověku chvíli trvá, než se přestane nechat unášet představami a vrátí se nohama zpátky na zem.

Výsledkem bývá často zmatek v životě takových lidí, protože ať se snaží sebevíc, nedaří se jim život nijak zorganizovat. Přehnaná představivost může mít za následek strach a málo sebedůvěry. Pak se člověk potácí životem a hledá sám sebe a své místo v životě do doby, než potká někoho, kdo mu díky lásce, trpělivosti a zázemí (číslo 6) pomůže najít řešení. Jakmile přibyde do mřížky šestka (člověk v sobě najde lásku, harmonii, touhu po rodině), propojí se čísla 7, 8 a 9 s číslem 3 a situace je veselejší.

Čísla 7, 8 a 9 dohromady tvoří rovinu energie. Díky ní má člověk spoustu mentální energie a důsledkem toho je neustálá potřeba něco dělat. Představte si, že máte potřebu se pořád do něčeho zapojovat (7), pořád o něčem přemýšlíte (8) a pořád něco analyzujete (9). V takovém případě si chtě-nechtě musíte najít něco, kudy takovou energii odvedete. Třeba tvůrčí činností. Např. psát hudbu a texty – a to nejen pro sebe, ale i pro druhé, včetně seriálů a filmů.

Další kapitolou jsou chybějící čísla, v tomto případě dvojka, která umožňuje člověku vcítit se do druhých, člověk díky ní naslouchá intuici a celá osobnost se tak nějak zjemňuje. Bez dvojky tak bývá problém prohlédnout druhé (vnitřní hlas-intuice), podívat se na věci i z jiného pohledu, než je ten náš a také třeba naučit se víc vnímat potřeby druhých.

Bez čtyřky člověk nemá k věcem úplně praktický přístup a nebývá manuálně tolik zručný. Tady jsou ale čtyřky zastoupeny alespoň v číslu dne a v klíčovém čísle (bude vysvětleno dále).

Bez pětky člověku chybí vůle a odhodlání dotahovat věci do konce.

Chybějící šestka značí, že člověk nemá takovou potřebu hledat klid a harmonii, na druhou stranu je zase odolnější vůči stresu.

A teď to nejtěžší. Rovina Saturnu.

Rovina Saturnu vznikne, pokud v mřížce (datu narození) chybí čísla 4, 5 a 6. Rovin v mřížce může být sice vícero, avšak tahle je jednoznačně nejtvrdší a nejvýraznější.

Saturn je totiž učitel. A ne ledajaký. Saturn je brán jako nekompromisní učitel, který má za úkol naučit nás důležité životní lekce. Učí nás prostřednictvím výrazných změn (až zlomů), nepřízně osudu a prostřednictvím vytrvalosti a trpělivosti.

Každý, kdo má v mřížce rovinu Saturnu, vám určitě bude schopný říct, co výrazného a bolestivého se mu v životě odehrálo. A možná o takové zážitky nebude mít nouzi.

Tvrdé a nekompromisní zážitky se mohou týkat zdraví, vztahů, peněz, čehokoliv.

Účelem takových lekcí je učení trpělivosti a vytrvalosti. A dalším úkolem je posílení charakteru. Jenže je známo, že posílení předchází tvrdá a neúnavná práce. A někdy i boj. V důsledku se může člověk s rovinou Saturnu ocitnout v mnoha zdánlivě bezvýchodných situacích.

Do této roviny se řadí i karmické závazky z předchozích životů. Pokud jste tedy někomu v minulém životě ublížili, budete mít v mřížce rovinu Saturnu a budete si muset sami vyzkoušet na vlastní kůži jaké je prožít to, co jste způsobili druhým.

Důležitá je pro takové lidi láska a podpora. Láska a podpora mohou být oním rozdílem mezi snadným zvládnutím problémů a těžkým zápasem.

Čísla dne, měsíce a roku

Číslo dne 31 přináší mentální postřeh a představivost trojky a ctižádost a samostatnost jedničky. V součtu pak čtyřka přidává realistický pohled na svět a věci kolem a organizovaný přístup a staví aspoň trochu představivost zpátky nohama na zem.

Problémem čtyřky jako čísla dne (3+1) je, že v kombinaci se třemi izolovanými jedničkami v mřížce může (a často bude) způsobovat malou sebedůvěru člověka (a přehnanou sebekritiku). Někdy může být na vině jeden z dominantních a panovačných rodičů (probudí pocit méněcennosti, že člověk „na nic nemá“).

Pakliže překonají tyto nesnáze, mají velkou motivaci a mohou uspět v čemkoliv. Třeba jako hudebník.

Trojka je navíc společenská a lidé narození 31. nemají problém pohybovat se ve společnosti.

No a jedna malá pikantnost přeci 🙂 Většinou bývají lidé narození 31. rádi ve vztahu „jedničky“ a mívají vysoké nároky na druhé. Prostě všechno, nebo nic. Zato ale dokážou být oddaní (jak jinak u spojení Panny a Kozoroha).

Navíc číslo měsíce 8 přináší sílu a houževnatost a s tím i podporu a jistotu ve vztahu.
Ostatně s rovinou Saturnu potřebuje člověk sílu a houževnatost dvojnásob.

Číslo roku 9 pak ukazuje na přemýšlivost, svědomitost a odpovědnost (opět celá Panna a Kozoroh).

Životní číslo přináší svou energii svému nositeli po celý život. Trojka je číslem činorodosti a mentální čilosti – neboli tvořivosti a inteligence. Tvořivost a inteligence je pro hudebního skladatele nezbytná. Protože je trojka společenským číslem, rádi se lidé s takovým životním číslem projevují při práci veřejně. Třeba jako zpěvák.

Jméno

U jména se dá rozlišovat spousta vlastností. My si ukážeme dvě nejvlivnější vlastnosti, které přináší křestní jméno.

První je tzv. klíčové číslo, určené prvním písmenem jména – v našem případě 4. Tohle číslo určuje vnější povahu člověka, tedy to, co je na první pohled vidět.

Čtyřka v našem případě asi díky třem izolovaným jedničkám v mřížce přinesla ze začátku nedostatek sebedůvěry. To ovšem platilo jen do chvíle, než Michal tenhle problém překonal. Viz předchozí kapitola o čísle dne, měsíce a roku.

Druhým číslem je duševní číslo, určené samohláskami jména – v našem případě 1. Tohle číslo ukazuje na vnitřní povahu člověka, tady to, co na první pohled nevidíme.

Jednička ukazuje na nezávislost, přímočarost, originální myšlení. A taky tvrdohlavost a ctižádostivost. Tohle všechno se hudebnímu skladateli/zpěvákovi samozřejmě opět hodí „do krámu“.

Závěrem

Pokud Michala Hrůzu aspoň trochu znáte, můžete si sami udělat obrázek o tom, co všechno nám odkryl letmý pohled na jediný údaj, kterým je datum narození (a trošičku i jméno :)).

Překvapeni? A to zdaleka není vše, co lze z data narození vyčíst 🙂

Na numerologii je také krásné to, že dokáže zjistit a popsat stav, kdy člověk s někým žije. Pak totiž také partnerova čísla vejdou do hry a číselné mřížky obou lidí se pak někde vzájemně doplňují, aby se zase jinde vzájemně vyvracely. Jakmile člověk pochopí, kde je problém, může na něm zapracovat a naprosto tak změnit svůj vztah i život celkově. Teď myslím samozřejmě změnu k lepšímu…

Zajímá vás rozbor vašeho data narození? Pak přejděte sem: Rozbor data narození.

Zanechte komentář