Velký reset plánuje rušení hotovosti. Švédsko dokazuje, že se lze účinně postavit na odpor.

Možná jste už před časem slyšeli, že první čistě bezhotovostní zemí světa mělo být Švédsko. V poslední době už spělo vše k tomu, aby byla skutečně hotovost v této zemi již brzy minulostí. Jenže do těchto snah sami Švédové nyní „hodili vidle“.

Ano, ve Švédsku ukázali přesně to, že lidé mohou (a měli by) zastavit zvrácené plány globalistů. Odpor vůči dílčím součástem velkého resetu může postupně celé šílené totalitní plány globalistů zcela zašlapat. Jediným, kdo může plánům zabránit, jsou totiž široké masy. Odpor lidí je to, čeho se globalisté bojí.

Ve Švédsku se mělo postupně ve všech obchodech či restauracích a dalších službách přecházet z hotovosti na čistě bezhotovostní styk. Během posledních let tak stále více obchodů či restaurací přestalo přijímat hotovost, což mělo postupně dospět k úplnému zrušení hotových peněz.

Nicméně tyto plány ve Švédsku narazily zřejmě víc, než kdo tušil. Proti rušení hotovosti se strhl nečekaný odpor jak v řadách zákazníků, tak mezi některými majiteli obchodů a restaurací. Za posledních šest měsíců více než 200 obchodů a restaurací, které již dříve nepřijímaly hotovostní platby, obrátilo. Podle Anderse Sydborga, iniciátora facebookové skupiny protestující proti bezhotovostním obchodním operacím, za tím může stát dopad na spotřebitele.

Od září 2020, kdy Sydborg vytvořil facebookovou skupinu Bojkot bezhotovostních obchodů a restaurací, tato skupina rychle roste a dnes má téměř 150 000 členů. Za tu dobu bylo také distribuováno kolem 100 000 letáků. Skupina upozorňuje na všechny společnosti, které v rámci plánovaného rušení hotovosti již nepřijímají hotovostní platby a nabádá k jejich bojkotování. Některé podniky již bojkot pocítily a postupně se k možnosti hotovostních plateb vrací. Zde připomínám, že Švédsko nemělo vloni a ani nyní žádné covidové uzavírky, nezavíraly se tam ani obchody, ani restaurace či jiné služby.

V současné době bylo identifikováno 200 společností, které se vrátily k hotovosti, ale podle Sydborgu je to pravděpodobně dvakrát až třikrát více. Odhaduje, že asi 30 procent všech obchodů a restaurací je dnes bezhotovostních. To platí především pro větší řetězce. V menších provozovnách je hotovost přijímána častěji.

Přímo ke skupině se připojilo také mnoho obchodů a restaurací, které trvají na tom, že hotovost musí být k dispozici jako možnost platby. Tyto provozovny tak samozřejmě přilákají zákazníky, kteří patří mezi odpůrce rušení hotovosti.

„Hodně lidí se otočilo a přemýšlelo o tom,“ řekl Sydborg.„Kromě toho, že mnoho lidí nemá možnost používat digitální platební prostředky, je to také o tom, že jsou schopni platit, když digitální cesta nefunguje a hotovost je také otázkou soukromí“, říká Sydborg.

Ve Švédsku už měla být během tohoto roku zrušena hotovost. To vše souzní s plány globalistů a Švédsko mělo být jako vždy tím prvním, kdo jejich nápady realizuje. Prvním, na kom se experiment vyzkouší. Tak, jako byla tato země první pokusnou „laboratoří“ multikulturalismu v Evropě, první zemí se zavedenou genderovou výchovou či průkopníkem zelené energetiky, na níž nyní doplácí neustálými výpadky proudu.

Konečně se tedy Švédové vzepřeli a do plánů globalistů tak „hodili vidle“. Namísto toho, aby počet provozoven, které berou hotovost rychle klesal, naopak v zemi tento počet stoupá. Švédsko tak jde v tomto směru zcela proti plánům a to jen díky lidem, kteří se dokázali dát dohromady a říct rušení hotovosti jasné NE!

Podobně lze zastavit prakticky všechny šílené plány globalistů, kteří se snaží přeměnit svět v území, kde by bylo veškeré vlastnictví jen v rukou vybraných jedinců a většina lidí by nevlastnila nic. Oni ví, že jejich plánům lze zabránit, jen se spoléhají na to, že se o to nikdo nepokusí. Švédové, kteří se rozhodli, že si nenechají vzít hotovost, ukázali, jak na to. Tak, jako jsou pro nás odstrašujícím příkladem v jejich politice multikulturalismu a zeleného údělu, by nám nyní měli být příkladem v tom, jak se postavit nejen rušení hotovosti, ale i dalším plánům, které mají navždy zašlapat naše svobody. Je ovšem třeba, aby většina lidí v západním světě pochopila, oč se zde skutečně hraje…


Zdroj: https://pravyprostor.cz/velky-reset-planuje-ruseni-hotovosti-lze-se-proti-tomu-postavit/

Zanechte komentář