Karma: co to je a jak funguje v praxi VI: Nemoci II

<< Přejít zpět na obsah seriálu

Poznámka na začátek: všechny příběhy byly získány od osob během jejich terapií, kdy byly v hluboké hypnóze – tranzu, tedy ve stavu, kdy je „odpojeno“ vědomí a je tak možné komunikovat s podvědomím – lidskou duší.


Nemoci II

Příběhy jsou jako vždy spletité – jako sám život. Snažil jsem se je vyložit tak, abyste vy, čtenáři, pochopili souslednost a vliv karmy. Pokud vám něco nebude jasné, zanechte prosím komentář pod článkem.

Fibroidy (nezhoubné nádory v děloze/děložní myomy)

Jedna z klientek Dolores trpěla fibroidy. Při terapii se pak dozvěděla, že důvodem je skutečnost, že podstoupila několik potratů. Důvodem k tomu bylo, že již několik dětí měla, a měla co dělat, aby zvládala práci a výchovu. Sama žena prohlásila, že jí potraty nijak zvlášť netíží a že se s tím smířila. Její podvědomí a tělo ale byli jiného názoru. Proto začala mít problémy s děložními myomy.

Během terapie její duše řekla, že žena cítí mnohem větší vinu, než si sama přiznává a fibroidy představují ony nenarozené děti.

Jakmile se s tím žena vyrovnala, nádory zmizely.

Sexuální nemoci

Ty mívají původ ve špatném sexuálním chování v minulých životech (např. když člověk preferuje sex a neřeší, komu tím způsobí problémy/komu tím ublíží). Je to také způsob, jak si v současném životě z nějakého důvodu udržet od těla opačné pohlaví. Případně se může jednat o formu trestání sama sebe za něco z předchozího života.

Jedna žena, jež trpěla endometriózou, neměla nikdy děti, přesto že byla vdaná 19 let. Její minulé životy odhalily, že její problémy pramenily z toho, že několik předchozích životů žila jako jeptiška, nebo kněz – tedy v celibátu. To vyústilo v potlačení sexuálních citů a aktivit a přivodilo problémy v současném životě.

Jakékoliv sliby (nejen slib celibátu, ale také např. slib chudoby) jsou velmi vážnou věcí, které přežívají do dalších životů. Mějte to vždy na paměti.

Všech takových slibů se lze samozřejmě v současném životě zříct jako slibů již nadále nevhodných.

Někdy také může nastat situace, kdy daná duše prožije vícero životů za sebou jako jedno pohlaví, a pak je najednou pohlavím opačným. To může taktéž vyvolat určité nemoci (především ty spojené s hormony), protože se podvědomí začne tělu bránit.
Někdy se z takového člověka stane gay/lesbička (po sérii životů jako jedno pohlaví má problém se najednou přizpůsobit opačnému pohlaví).

Migrény a bolesti hlavy

Migrény a bolesti hlav (myšleno samozřejmě ty opakované, kterých se nelze zbavit) mívají většinou původ problému v minulém životě, kdy daná osoba utrpěla zranění hlavy. Může se jednat o zranění způsobené jiným člověkem, zbraní, či zvířetem. Tuhle zkušenost si duše přenáší do dalšího života zejména proto, aby si příště dal člověk pozor a nenechal se na hlavě zranit, protože zranění hlavy může často přivodit smrt.

Jedním z případů byla např. žena trpící bolestmi hlavy, protože byla v minulém životě mužem a „schytala“ do hlavy kulku během Americké občanské války.

Jiným případem byla žena z Anglie, kterou sužovaly bolesti, které začínaly u kořene nosu a táhly se nahoru přes čelo až k vršku hlavy. Žádné prášky na bolest nazabraly. Až při terapii s Dolores žena zjistila příčinu – v minulém životě byla žena zasažena mečem během jedné z mnoha válek zuřících v Evropě. A byla zasažena přesně do míst, které ji bolely (od vršku hlavy až ke kořeni nosu).
Pochopení příčiny pak stačilo k tomu, aby podvědomí „povolilo“ a bolest zmizela.

Další případ migrény se zase vydal naprosto jiným směrem.
Jistá žena byla zaměstnancem cestovní kanceláře, a z toho důvodu hodně cestovala po světě. Její problémy a bolesti hlavy se objevily poté, co opustila Indonésii a odcestovala zpátky domů. Pobyt v Indonésii byl velice krásný a odpočinkový a ona se tam cítila jako doma. Netušila tak důvod, proč se po tomto pobytu objevily zničehonic bolesti hlavy. Při terapii se vrátila do velice idylické doby, kdy měla úžasnou rodinu a milujícího muže. A žila právě v Indonésii. Proto její návrat do Indonésie v současném životě vyvolal podvědomě vzpomínky na krásný minulý život a ona tak byla podvědomě rozladěná a nešťastná z toho, že ono místo (Indonésii) musí znovu opustit.


Doufám, že jste se neztratili, každý takovýto příběh je totiž velice zajímavý. Navíc by vám měl pomoct lépe pochopit, co to karma je, proč tu je a jak složité a propletené všechno ve výsledku bývá.
Pokud vás příběhy zaujaly, můžete se těšit na další. Máte-li k tématu nějaký dotaz, napište ho prosím do komentářů níž.

Zanechte komentář