Obličej

Význam/symbolika

<< Zpět na výklad snů

Obličej je naší „vizitkou“ a je na něm vidět takřka všechno, co se uvnitř nás odehrává. Symbolicky nás obličej ve snu nabádá, abychom se zamysleli nad tím, jak moc autenticky (opravdově) se v našem každodenním životě chováme. Cokoliv se s obličejem ve snu děje, berte při výkladu v potaz – znamínka, vrásky, pupínky, vředy… Všechno bude ukazovat na to, co se skutečně děje „pod povrchem“.


Podívejte se také na: bez tváře.


Při výkladu je potřeba vždy postupovat podle všech dostupných informací, tedy co se ve snu odehrává, jaké děje a osoby předcházejí/následují, co děláte ve snu vy atd.


Výklady snů včetně návodu, jak při výkladu postupovat, najdete také v knize Zdálo se mi… snář pro každého.

1 Response

  1. Racoon napsal:

    Dobrý den, zajímalo by mě co znamena, pokud jsem ve snu hrál fotbal, cizi útočník dostal míč, tahnul sam na bránu a ja jsem mu na poslední chvíli zastavil a míč zahral do rohu? Poté jsem k němu šel, smál jsem se mu a delal jsem na nej ramena a jak jsem k němu přišel blíž, zjistil jsem ze ten kluk je ve skutečnosti bomba, on vybuchnul a ze mě zůstal jen obličej, ale nebyl to můj obličej ale byl jsem dřevěný a jedno oko jsem měl nahoře a druhé dole?

Zanechte komentář