Karma: co to je a jak funguje v praxi IV: Sebevražda

<< Přejít zpět na obsah seriálu

Poznámka na začátek: všechny příběhy byly získány od osob během jejich terapií, kdy byly v hluboké hypnóze – tranzu, tedy ve stavu, kdy je „odpojeno“ vědomí a je tak možné komunikovat s podvědomím – lidskou duší.


Sebevražda

Příběhy jsou jako vždy spletité – jako sám život. Snažil jsem se je vyložit tak, abyste vy, čtenáři, pochopili souslednost a vliv karmy. Pokud vám něco nebude jasné, zanechte prosím komentář pod článkem.

Následující příběh je o muži, který trpěl extrémními depresemi a odloučením od společnosti – a to už od mala, ačkoliv vyrůstal v rodině s 11 sourozenci. V životě pociťoval jen apatii a nezájem o svůj vlastní život. Bylo to, jako by sledoval bez zaujetí svůj život z pohledu někoho třetího.
Dostal se do péče psychiatrů, byl na práškách, ale nic z toho nepomohlo (psychiatři a prášky NIKDY nepomáhají řešit příčinu problému, jen se snaží utlumit důsledek). Nepomáhaly ani přírodní léky.
Byl tak osamělou existencí, ani jeho zaměstnání mu nepřinášelo uspokojení.

Nikdy se neoženil, a to přesto, že byl pohledný. Domníval se, že jeho apatie a nezájem o život ženy odpuzují. Prošel si jedním vztahem, v němž ho žena velmi přitahovala a chtěl se s ní oženit. Vztah ale nefungoval a to ho uvrhlo do ještě větší deprese.

V jiném případě zase přitahoval on určitou ženu, on ale nijak nereagoval. Myslel na to, jak je jeho jediným řešením spáchat sebevraždu – a velmi vážně o tom uvažoval. V současnosti má přítelkyni, která se ho snaží pochopit a právě ona ho „dohnala“ k Dolores na terapii. Ačkoliv byl skeptikem, souhlasil.

Jakmile Dolores požádala jeho duši, aby muže přenesla tam, kde vznikl problém oné současné izolace, muž v té chvíli řekl, že cítí nával radosti, protože se konečně dozví odpověď na své problémy.

Minulý život

Muž byl přenesen do minulého života, který byl překvapivě podobný tomu současnému. Onen muž žil v malém městě, kde opravoval povozy a kočáry (v současném životě muž opravoval stroje v továrně řízené počítači). V onom předchozím životě byl „osamělým vlkem“ bez rodiny a cítil se jako vyvrženec.
Přitahovala ho krásná černovláska a potichu trpěl, protože ona jeho city neopětovala. Byl až příliš stažený do sebe, aby dal své city najevo. Ve své práci nebyl šťastný a nic mu nedávalo smysl. Jediné místo, kde se cítil být šťastným, bylo na útesu, kde mohl hodiny sledovat oceán. Později už ale ani oceán nepomáhal.

Dál už to nemohl vystát a vzal si život (střelil se do hlavy). Ačkoliv doufal, že tím to skončí, mnozí z vás už asi ví, že takhle to v žádném případě nefunguje. Sebevražda věci jen zhorší, protože karmický zákon praví, že si musíme nesplněnou lekci zopakovat – projít si dané podmínky a okolnosti znovu. A budeme je opakovat až do té doby, dokud se danou lekci nenaučíme.

Proto byl jeho současný život téměř „na vlas“ stejný, jako ten minulý. „Můj život se opakuje, před ničím jsem neutekl.“

Kde se ale vzal takový minulý život? Co bylo příčinou?

Předminulý život – příčina současných problémů

Dolores tak požádala mužovu duši, aby se vrátila tam, kde to všechno začalo. On se tak ocitl na poušti. Byla tu skupina nomádů (cestovatelů), kteří křižovali poušť se svými velbloudy, po čase vždy někde rozbalili stany a tam nějaký čas žili.

Onen muž byl v tomto životě velmi mladou a atraktivní ženou – a jako žena si toho byl vědom.

Pro větší přehlednost proto budu nyní o této duši mluvit jako o ženě.

Žena vědomě tyto nomády škádlila a provokovala a užívala si vlivu, jaký na ně měla. Vždy v nich vytvořila naději, sváděla je, objímala – a pak se stáhla. To se jí ale vymstilo. Jednou zašla až příliš daleko a jeden z nomádů to neshledal zábavným. Ženu znásilnil tak, že později zemřela.

Protože se vracíme z předminulého do minulého života, vracím se zase zpět k označení muž 🙂

Proto muž v následujícím životě (v minulém), kde se živil jako opravář kočárů a povozů, podvědomě cítil, že bude bezpečnější nemít žádné sexuální city. Že bude lepší vyhnout se jakémukoliv kontaktu s ostatními. A také musel poznat, jaké to je být odmítnutý. Díky sebevraždě tento vzorec pokračoval i do mužova současného života. Dva předchozí životy šly z extrému do extrému a on potřeboval nutně najít pomyslný střed, aby to všechno přečkal. To je řešení. Sebevražda nikoliv.


Doufám, že jste se neztratili, každý takovýto příběh je totiž velice zajímavý. Navíc by vám měl pomoct lépe pochopit, co to karma je, proč tu je a jak složité a propletené všechno ve výsledku bývá.
Pokud vás příběh zaujal, můžete se těšit na další. Máte-li k tématu nějaký dotaz, napište ho prosím do komentářů níž.

Zanechte komentář