Andělské číslo 3

3

Číslo 3 symbolizuje komunikaci, sebevyjádření, dobrodružství, inspiraci, tvořivost, humor, optimismus, radost, spontánnost, entuziasmus (nadšení). Trojka představuje také princip osobního růstu, expanzi a hojnost – mentální, emoční, finanční a duchovní.

Číslo 3 je číslem manifestace (zhmotnění) a přináší vibrace nanebevzatých mistrů. Ti pomáhají soustředit se na „božskou jiskru“ uvnitř nás a napomáhají s manifestací (zmotněním, plněním) našich snů. Pomáhají nalézt klid a mír uvnitř nás.

Následujte svou intuici a vnitřní moudrost, abyste vždy činili správná rozhodnutí. Za pomoci vašich tvůrčích schopností si splníte vaše sny a zlepšíte tak život nejen váš, ale i ostatních. Buďte optimisty.

Vaše modlitby a afirmace byly vyslyšeny a je na ně odpovídáno. Mějte důvěru a vaše cíle a tužby se naplní ve správný čas.

Buďte komunikativní a společenští a žijte život s radostí a optimismem.


Podobná témata:
Opakující se trojky


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.

1 Response

  1. Iveta napsal:

    pan čapek je znamenie že zajtra je deň 3. čas na telefonom prostriedku som tiež mala 3 a ked som spocitala svoj datum 28+3 vzniklo mi 31 a 31 je obratene ako ? 13 …pan čapek prosim vas o objasnenie tychto čislic dakujem pozdravujem z oravy 🐄🥛

Zanechte komentář