04:44

4:44

Opakované zobrazení času 4:44 skrývá důležitou zprávu – a sice, že se nemáte čeho obávat, všechno bude v pořádku.

Vše, co jste až dosud učinili, bude zdrojem vašeho úspěchu. Jste obklopeni anděly, kteří vás milují a podporují.

Význam podle andělů

Anděl Hariel je andělem vysvobození a důvěry. S jeho pomocí se vyhnete všemu zlému a zbavíte se svých zlozvyků.

Ve vašem profesním životě budete více ambiciózní a dostanete možnost objevit nové způsoby a cesty, jak udělat to, co je zrovna třeba. Měli byste zazářit v oblasti vědy a umění.

Anděl Hariel ve spojení s časem 4:44 přináší nevinnost, očistu a čistotu. Pomůže vám zbavit se vaší vlastní přetvářky, která by mohla vše jen komplikovat a pomůže vám rozjasnit vaše vědomí. S jeho pomocí naleznete harmonii skrze odpuštění.

Jestliže jste závislí na drogách, tabáku, lécích, nebo alkoholu, pak vězte, že se můžete všech těchto zlozvyků zbavit – jedině pak budete schopni vidět skutečnou realitu. Zároveň se můžete zbavit vaší „strnulosti“ a vrhnout se do akce.

Pochopíte rozdíl mezi tím, co je osobitost a co je osobnost a celkově vám anděl pomůže stát se lepší osobností.

Význam podle numerologie
Číslo: 48 (=04+44)

Číslo 48 spojené s časem 4:44 přináší pozitvní vibrace, nicméně v případě nevyvážené (roztěkané) mysli může znamenat neklid. V takovém případě je řešením silná odhodlanost.

48 říká, že najdete štěstí v lásce a že budete celkově prožívat úspěšné vztahy (partnerské, kamarádské, pracovní). Vás strážný anděl vás vede pomocí vašich myšlenek, pocitů a vizí. Navíc vám dává znamení, která vás povedou směrem k vnitřnímu naplnění, úspěchu a štěstí.

Je samozřejmě pravdou, že úspěch nepřijde sám o sobě, v numerologii číslo 48 ukazuje, že dosáhnete svých cílů jen s pomocí času a silné vůle. Současně se vyvarujte všech podvodů a „zkratek“, nikam vás to nedovede. Buďte upřímní a čestní ve všem, co děláte a brzy se dostaví skvělé výsledky vašeho snažení.

Další částí vzkazu čísla 48 ve spojení s hodinou 4:44 je požadavek, abyste se snažili udržet váš život v rovnováze. Můžete uspět v čemkoliv si zamanete, musíte se ale snažit. Buďte více pozorní a obezřetní a také více flexibilní, a to kdykoliv to bude potřeba.

Snažte se na všechno hledět nezaujatě a bez iluzí a buďte vždy tou nejlepší osobou za jakékoliv siutace. Poznejte svou duši a božskou dokonalost skrytou uvnitř, pak se vám tato dokonalost začne postupně manifestovat (projevovat) na všech úrovních života – ve vztazích, ve zdraví, kariéře i všude jinde.

Zdroj: Mirror hour


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v e-knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická, můžete ji tak mít vždy u sebe, např. v mobilním telefonu.


Chcete se naučit, jak v praxi žít vědomě a stát se tvůrcem svého života krok za krokem? Změníte svůj život a zároveň líp porozumíte vzkazům od andělů či své duše (své intuice)? Neváhejte a na cestu vědomého tvoření se vydejte ještě dnes na: www.vedomydenik.cz


Zanechte komentář