Andělské číslo 888

Andělské číslo 888

Číslo 888 se skládá z trojité osmičky a tím znásobuje svůj vliv a vibrace. Osmička je číslem soběstačnosti, reality, hojnosti, pravdy a integrity, víry v sebe sama, úsudku, dosažení cílů, služby lidstvu a karmy (univerzální vesmírný zákon příčiny a následku).

Andělské číslo 888 přináší povzbuzující sdělení od andělů o dosažení cílů, úspěchu, cestě kupředu, vývoji a dobrých výsledcích. Jste nabádáni, abyste zůstali i nadále pozitivní a naslouchali své intuici a vašemu vnitřnímu „radaru“, jenž vám udává směr.

Stavte a tvořte vaši budoucnost na pevných základech, určitě chcete pro své milované jen to nejlepší. Vesmír i andělé vás budou vždy podporovat, je ale na vás, abyste byli zodpovědní a věnovali všemu důležitému patřičné úsilí a snahu. Využijte na plno svůj potenciál.

Andělské číslo 888 hovoří o finanční a materiální hojnosti (je to „na cestě“). Můžete očekávat nečekané odměny za dobře odvedenou práci. Karma v praxi.

Číslo 888 vám říká, že váš životní smysl je vesmírem plně podporován. Vesmír je štědrý a odmění vás. Finanční prosperita už je skoro vaše, teď i do budoucna.

Trojitá osmička může být také znamením, že jedna fáze vašeho života je u konce (milostná, kariérní nebo emoční) a vy byste měli připravit sebe i svůj život na něco nového, co přijde.

Vždy buďte upřímní sami k sobě i k ostatním a snažte se neustále posouvat vpřed.


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v e-knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická, můžete ji tak mít vždy u sebe, např. v mobilním telefonu.

1 Response

  1. Helena Zezulková napsal:

    Zrušte mi to prosím a již mi to více nepředávejte. Díky

Zanechte komentář