18:18

18:18

Význam podle andělů

Vzkaz skrytý za touto zrcadlovou hodinou je velmi výrazný. Momentálně totiž čelíte nějakým něpěkným výkyvům. Proto se čas od času ponoříte do hloubavé nálady. Tyto výkyvy můžete překonat, avšak je k tomu zapotřebí práce v duševní rovině.

Jedná se o cestu vašeho duševního vývoje. Buďte opatrní, protože jako každá cesta, i ta vaše skýtá různé nástrahy a léčky, které vás mají za úkol svést z cesty.

Čas 18:18 také říká, že jste si nastavili velmi vysoko laťku týkající se lásky. To může vést ke zklamání a k tomu, že nedáte vztahu nikdy vše, co by si zasloužil. Je potřeba uvažovat rozumně a přijmout chyby a nedokonalost svého protějšku. Nikdo není dokonalý, ani vy.

Podrobnosti o andělovi

Anděl spojený s hodinou 18:18 se jmenuje Mebahiah. Je symbolem osvícení a představivosti (fantazie). Pomáhá s duchovním naplněním a pomáhá s vedením.

Díky němu jste spravedliví a morálka vám rozhodně není cizím pojmem. Jste také pobízeni, abyste šířili dále své duchovní vědomosti.

Význam podle numerologie
Číslo: 36 (=18+18)

Číslo 36 je číslem lidskosti, která je pro vás velmi důležitá. Jste filantrop (osoba, která věnuje čas, peníze a jiné hmotné statky na pomoc ostatním) a ostatní lidé to na vás oceňují. Pozor však na ty, kteří by vás chtěli zneužít.

36 také poukazuje na to, že překypujete inspirací. Pravidelně překvapujete lidi svými nápady a vizemi. Váš tvůrčí přístup a vaše tvořivá mysl působí zázračně jak ve vašem romantickém, tak profesním životě.

Jste poměrně pozitivní osobou a jste neustále optimisticky naladěni. To vám pomáhá čelit každodenním problémům. Také se nebojíte tvrdé práce. Proto pokud jste viděli čas 18:18, může to znamenat, že to, po čem nejvíce toužíte, se vyplní. Štěstí vstoupí do hry.

Dalším významem je fakt, že máte velmi vyvinutý smysl pro rodinu. Jste rádi s těmi, na kterých vám záleží. Jste důležití a na vašem životě velmi záleží, proto si dávejte pozor na to, co říkáte. Slovo je někdy mocnější meče.

Význam podle tarotu

Karta spojená s hodinou 18:18 je karta Měsíce. Ten může symbolizovat strach nebo pochyby. Karta má přesah až do předchozího života, co může být zdrojem úzkosti. Pomáhá vám v duchovním vývoji a provází vás při tvůrčí činnosti a stejně tak při výkladu snů.

18 Měsíc
18 Měsíc

Pozitiva

Výklad Měsíce je poměrně komplexní záležitostí. Měsíc tak může přinášet pozitiva z minulosti, reprezentovat rodinu a domov a také ukazovat na kreativitu.

Negativa

Z negativních stránek jmenujme pochyby, úzkost, smutek. Měsíc může být symbolem zklamání nebo konce milostného vztahu. Říká, že pokud člověk žije příliš ve svých představách, něco si nalhává a jeho reálný život je pak velkým zklamáním.

Souhrn

V lásce může Měsíc představovat pasivitu a nečinnost, nebo silnou potřebu romantiky a budování domova.

V profesní oblasti jdete přímo k cíli. Nikdo nemá nápady jako vy.

Ve finančních záležitostech je ve hře určitá forma nestability. Potřebujete čas a prostor pro získání celkového obrazu situace.

Zdroj: Mirror hour


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v e-knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická, můžete ji tak mít vždy u sebe, např. v mobilním telefonu.


Chcete se naučit, jak v praxi žít vědomě a stát se tvůrcem svého života krok za krokem? Změníte svůj život a zároveň líp porozumíte vzkazům od andělů či své duše (své intuice)? Neváhejte a na cestu vědomého tvoření se vydejte ještě dnes na: www.vedomydenik.cz


2 Responses

  1. Emília napsal:

    Přesně mě to vyšlo ten výklad.

  2. Miluška napsal:

    Přesně na mě sedí ten výklad 18:18
    Děkuji , opravdu jsem vděčná , že jsem se na tyto stránky napojila ….

Zanechte komentář