Andělské číslo 222

Andělské číslo 222

Číslo 222 je tvořeno vlastnostmi a energiemi čísla 2, v tomto případě ztrojeného. Díky tomu má číslo 222 výrazné vibrace. Číslo 222 nese vlastnosti čísel 22 a 2.

22 mluví o starodávných moudrostech, vizi, idealismu a přeměně, číslo 2 zase o víře a důvěře, odhodlání, dosažení cílů a úspěchu, přizpůsobení, diplomacii a spolupráci, dualitě, službě druhým a povinnosti, rovnováze a harmonii a obětavosti.

Číslo 222 má spojitost s rovnováhou, zhmotněním zázraků a s novými, slibnými a správně načasovanými příležitostmi.

Číslo 222 vás vyzývá, abyste zaujali vyvážený, harmonický a klidný postoj ve všech oblastech vašeho života. Neztrácejte víru a držte se vaší osobní pravdy a přesvědčení.

Andělské číslo 222 vám říká, že se vše v dobré obrátí, a to dlouhodobě. Proto neplýtvejte energií na nic negativního – pamatujte, že se usilovně pracuje na dobru pro všechny zúčastněné.

Dále číslo 222 připomíná, že máte vytrvat v dobré práci, kterou děláte. Výsledky vaší práce se začínají manifestovat (projevovat/zhmotňovat) do vaší reality.

222 říká, že si máte udržet důvěru v lepší zítřky. Pamatujte, že se nic neděje náhodně, vše má svůj důvod. Udržujte si pozitivní přístup a uvidíte, že vše bude mít pozitivní výsledek. Vše přijde ve správný čas.


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.

3 Responses

  1. Petra Durajova napsal:

    Ma nejaky vyznam pokud se mi objevilo cislo datumu meho narozeni, dekuji Petra

    • Honza napsal:

      Zjednodušeně řečeno je datum narození naším jedinečným „podpisem“ a ukazuje tak na nás, naše vlastnosti, na to, proč jsme tu.
      Datum narození se může člověku ukazovat např. jako připomínka toho, že tu má svůj daný úkol, nebo že je on sám je jedinečný a neměl by se s nikým porovnávat, nebo se nechat až příliš někým „směrovat“ v životě.

  2. Jana napsal:

    Jana Petrunova
    30.1.1970(21.30)

Zanechte komentář