13:31

13:31

Rozhodně není náhodou, jestliže se setkáváte při pohledu na hodiny opakovaně s časem 13:31. Tento čas je předznamenáním příchodu nových zkušeností a skvělých změn ve vašem životě. Pakliže se právě nacházíte ve stavu odloučení, samoty či deprese, pak nezoufejte, vše se v dobré obrátí.

Strážní andělé jsou vám neustále na blízku, aby vás podporovali v obdobích strachu, pochyb a obav. Dostane se vám kuráže a síly, abyste mohli žít mnohem více optimisticky a na všem dokázali najít něco pozitivního. Díky tomu překonáte negativitu, s níž se denně setkáváte. Hodina 13:31 symbolizuje uvědomění, produktivitu, soustředění a byznys (obchod).

Význam podle andělů

Anděl Hahahel představuje víru, která je důležitá, pokud máte váš život namířen směrem k náboženství a spiritualitě. Jste k práci v tomto směru silně vyzýváni. Zároveň je vám nabízena inspirace potřebná k této spirituální práci. Díky této inspiraci můžete být duševně velmi obohaceni.

S výše uvedeným se dostaví také pochopení smyslu života a pochopení smyslu vašeho bytí.

Měli byste proto věnovat více času aktivní meditaci – to by pro vás nemělo být žádnou překážkou. Meditace vám přinese schopnost vize toho co a kdy je potřeba udělat. Meditace vám může také pomoct od lehkovážnosti.

Další část vzkazu času 13:31 mluví o tom, že jste odvážní a máte potenciál vést ostatní. Jste vedeni k tomu, abyste dávali bez jakýchkoliv očekávání, že se vám dostane něčeho nazpět.

Budete také osvobozeni od utrpení, trápení, trýznění, mučení, bolesti a všeho podobného.

Význam podle numerologie
Číslo: 44 (=13+31)

Zpráva spojená s číslem 44 a časem 13:31 zní: naslouchejte své intuici a vnitřnímu vědění. Vaše napojení na duševní svět je nyní velice silné.

Číslo 44 vás dále nabádá, abste pokračovali po nastolené cestě. Díky odhodlání vás čeká úspěch a naplnění. K dosažení cílů je nutná veliká vnitřní síla – ta se uvnitř vás skrývá, jen je potřeba ji objevit. Úspěch bude následovat.

Váš strážný anděl je neustále při vás, ve vašem každodenním životě vás ochraňuje, provází, podporuje a pokouší se vám přinést radost a vnitřní klid.

Kromě úspěchu je také potřeba zmínit finanční zabezpečení. I to vás očekává, dejte si ale pozor na to, aby vás finance a hmotné statky příliš neodvedly od dalších oblastí vašeho života.

Poslední částí vzkazu č. 44 a času 13:31 – ne však významem – je skutečnost, že vás očekávají stabilnější vztahy, ať už romantické, přátelské nebo pracovní.

Zdroj: Mirror hour


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická nebo tištěná, můžete ji tak mít vždy u sebe.


Chcete se naučit, jak v praxi žít vědomě a stát se tvůrcem svého života krok za krokem? Změníte svůj život a zároveň líp porozumíte vzkazům od andělů či své duše (své intuice)? Neváhejte a na cestu vědomého tvoření se vydejte ještě dnes na: www.vedomydenik.cz


1 Response

  1. Aysun napsal:

    Znovu jsem se jen podíval na čas 13:13 a napsal jsem vám, pak když jsem udělal nějakou práci a znovu zvedl telefon, bylo 13:31 a vrátil jsem se na vaši stránku. Veškeré vysvětlení a význam je velmi pravdivý a právě tento význam mě zatím překvapil nejvíce.😲🫢

Zanechte komentář