10:00

10:00

Význam podle andělů

Anděl spojený s časem 10:00 se jmenuje Lecabel a je andělem vyjasnění. Skrze tuto hodinu se k vám dostává zpráva, že s jeho pomocí naleznete slávu a svůj šťastný osud. Díky němu vám bude vše, do čeho se pustíte, nést „ovoce“.

Anděl je také vaším patronem a ochráncem a dává vám schopnost zvládnout snadněji všechny rozličné výzvy ve vašem životě. Očekávejte, že se zvýšením inteligence se zlepší také váš úsudek. Následkem toho dokážete jednodušeji nalézt praktická řešení všech vašich problémů.

Měl by se zároveň zlepšit váš vztah k preciznosti a spravedlnosti. Pokud řídíte firmu, buďte si jistí neustálou podporou. Pomoci se vám také dostane při studiích exaktních věd. Budete podporováni při vašem hledání dokonalosti a pořádku ve všech oblastech vašeho života. Budete zároveň schopní lépe ovládat své emoce.

Hodina 10:00 vám dále připomíná, že jste vynálezci, návrháři, ti, co rozhodují a také jste organizátoři. Vaše mysl by měla být naplněna spoustou tvůrčích a osvícených nápadů. Můžete proto zazářit v oblasti matematiky, astronomie, vědy a umění.

Bude vám pomoženo zbavit se neřestí jako nedbalost, nedostatek soustředění, marnotratnost nebo nezájem o vše kolem vás. Budete chráněni od selhání v oblasti financí, od bankrotu a od špatného využití peněz obecně. Nebudete už také jednat ukvapeně.

Význam podle numerologie
Číslo: 10 (=10+00)

Číslo 10 je znamením, abyste se vrhli do akce a našli tak úspěch ve vašem životě. Naberete správný směr, avšak pro úspěšnou cestu musíte být připraveni růst a vyvíjet se, neboť cesta vyžaduje určitou vyzrálost. Úspěchu je možné dosáhnout vždy, většinou ale člověka nejdříve čeká nějaká zkouška. Je potřeba mít v sebe důvěru.

V numerologii číso 10 indikuje neočekávané nebo výrazné změny. V důsledku to může znamenat, že budete donuceni přizpůsobit se, změnit a/nebo zaujmout zcela nový přístup, případně se chopit úplně nové příležitosti. Můžete „čelit“ zázrakům nebo sérii šťastných událostí – a to ve chvíli, kdy to budete nejméně očekávat. Každopádně se věci budou vyvíjet. Kola se dala do pohybu, proto v budoucnu očekávejte změny.

Desítka ve spojení s časem 10:00 vám dává zprávu o tom, že váš život bude obohacen – budete přitahovat úspěch. Máte schopnost vypořádat se s čímkoliv. Jste jedním z největších šťastlivců, dobré příležitosti čekají, až se jich ujmete. Sami ale dobře víte, že úspěch je výsledkem vašich schopností, kuráže, odhodlání a samostatnosti.

Jste také velmi přesvědčiví, máte skutečně talent pro diskutování a pro přesvědčování ostatních, aby vás následovali. Rádi se objevujete na veřejnosti – proto např. obchodničina je stvořena přímo pro vás. Jste ale zároveň i umělecky nadaní.

Objevování je vaší podstatou, nesnášíte nudu a rádi žijete na plno. Dávejte však pozor na to, abyste to nepřehnali. Jinak riskujete velké ztráty.

Zdroj: Mirror hour


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v e-knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická, můžete ji tak mít vždy u sebe, např. v mobilním telefonu.


Chcete se naučit, jak v praxi žít vědomě a stát se tvůrcem svého života krok za krokem? Změníte svůj život a zároveň líp porozumíte vzkazům od andělů či své duše (své intuice)? Neváhejte a na cestu vědomého tvoření se vydejte ještě dnes na: www.vedomydenik.cz


Zanechte komentář