14:41

14:41

Hodina 14:41 hovoří o svobodě, dobrodružství, objevování a nezávislosti. Pro pochopení významu sdělení byste se měli uvolnit a relaxovat. Pokud jste ve stresu nebo jste nervózní kvůli něčemu, co vás znepokojuje, zůstaňte pozitivní.

Jakékoliv negativní emoce vám jenom přitíží. Osvoboďte se proto od všech svých problémů a soustřeďte se pouze na věci, které vás pozitivně naplňují. Jakmile toto zvládnete, dostaví se výsledky vašeho snažení.

Význam podle andělů

Anděl času 14:41 se jmenuje Sehaliah a je to anděl úspěchu. Je tu, aby vám pomohl uspět a ochránil vás před arogantními, sebestřednými a sobeckými lidmi.

Měli byste najít ztracenou motivaci a měla by posílit vaše vůle a vaše schopnost soustředění se na důležité věci. Opět budete žít život v naději a s nadšením.

Budete přitahovat pozornost lidí kolem a dokážete probudit k životu všechny lenochy a “spáče”.

Rovněž bude obnovena vaše životní síla a opět naleznete vnitřní rovnováhu – jednoduše řečeno: budete uzdraveni.

Význam podle numerologie
Číslo: 55 (=14+41)

Číslo 55 je vskutku andělským ve spojení s časem 14:41. Reprezentuje svobodu, změnu, motivaci, postup, odvahu a porozumění.

V případě, že tento čas vídáte opakovaně, je to zpráva, že se máte navrátit na správnou cestu životem. Mluví se tu o rovnováze a o rozmýšlení následků před tím, nežli přistoupíte k činu. Dále se tu mluví o diplomacii, trpělivosti a vědomostech – to vše společně může přinést úspěch.

Buďte ale pozorní, neboť číslo 55 s sebou nese poměrně agresivní energii. Obzvlášť pokud jste známí pro svou výbušnou povahu, měli byste se lépe kontrolovat a podobným excesům předcházet.

Číslo také říká, že překonáte snadno všechny překážky, které se vyskytnou na vaší cestě životem. Každá překážka nás něco nového naučí. Zahoďte proto svůj strach a obavy a buďte více otevření změnám. Věřte sami v sebe a žijte život s radostí a vášní a nezapomínejte na své cíle.

Pamatujte si, že všechno, co se děje, má svůj důvod. I když je někdy těžké pochopit co a proč se děje, neztrácejte nikdy důvěru ve šťastný konec!

Zdroj: Mirror hour


Fenomén: andělská čísla

Významy dalších čísel včetně vysvětlení toho, co jsou to andělská čísla, najdete také v e-knize Andělská čísla.

Kniha je elektronická, můžete ji tak mít vždy u sebe, např. v mobilním telefonu.


Chcete se naučit, jak v praxi žít vědomě a stát se tvůrcem svého života krok za krokem? Změníte svůj život a zároveň líp porozumíte vzkazům od andělů či své duše (své intuice)? Neváhejte a na cestu vědomého tvoření se vydejte ještě dnes na: www.vedomydenik.cz


Zanechte komentář